Website redesign 

03/22/2020

In deze uitdagende tijden heeft ABVV Covestro besloten haar website te redesignen. Wij denken dat het belangrijk is om mensen snel actuele informatie te verschaffen. Vooral in onzekere tijden van social distancing, bezorgdheid en snel veranderende actualiteit. Hier wat uitleg...

Op de homepagina van ABVV Covestro vind je nu drie hoofdrubrieken:

Actuele Syndicale Info waarin we kort op de bal spelen over actuele gebeurtenissen of aankondigingen. Dit kan bedrijfs-, sector- of nationaal nieuws zijn. Zolang het maar aansluit bij de wereld van werk waarmee we dagelijks geconfronteerd worden. We werken hier met een nieuw model, zodat het geheel overzichtelijker wordt en een uniformer beeld geeft. Updates zijn frequent.

Covid-19 waar we alle toepasselijke informatie over corona en de impact ervan op ons en op Covestro, zullen verzamelen. Op die manier proberen we tegemoet gekomen aan de vele vragen die ons bereiken. Zo zorgen we er ook voor dat je ook in tijden van social distancing, thuis stand-by, et cetera... toch op de hoogte bent. Waar u ook bent. Het spreekt voor zich dat ook deze pagina frequent zal worden aangevuld en uitgebreid in de weken die voor ons liggen.

Delegee nodig...? deze pagina hebben we natuurlijk behouden. Het is uw weg voor contact met ABVV Covestro. Zit je met vragen, een probleem of wil je graag iets delen met ons... dan vind je hier je delegee naar keuze.

Onderaan de pagina vind je ook nog steeds het We love index-logo. Als je hierop klinkt kom je op de actuele indexstand en kan je zien wanneer de spilindex er aankomt om ons verlies aan koopkracht door inflatie te compenseren.